2021. április 3.

Toronydaru üzletág elindítása

Március végén a Pingon S.Coop spanyol gyártó leszállította telephelyünkre új gyártású 6 tonna teherbírású PT 352.6 típusú toronydarut utolsó elemeit is.  Max. 42 méteres horogmagasság mellett 52 méteres gémhosszal rendelkezik. Megrendelőink számára már toronydaru bérlési lehetőséggel is álluk rendelkezésre. 

A beszerzéssel a már meglévő autódarus üzletágunkat kívánjuk segíteni, mivel az elmúlt években több olyan projekten vettünk részt, ahol autódaruk mellett toronydaru bérlésére is igény jelentkezett megrendelőink részéről.
A Pingon S.Coop spanyol gyártóra azért esett a választásunk, mert a kíváló minősésben gyártott termékei mellett az egyik legjobb ár/érték rendelkezik. Több mint 60 éve van jelen a toronydaru gyártásban. Jelentős referenciákkal rendelkezik és több dél-amerikai és afrikai országban is piacvezető.

A daru kabin belülről:

A daru gém részén található beton ellensúlyok tömege – 52 méteres gémhosszúság mellett –  10 tonna.

A talpazatán található ellensúlyok tömege – max. 42 méteres magasság mellett – 66 tonna.

A toronydaru ún. csúcsos kivitelű, ami azt jelenti, hogy gém és ellentagja drótkötelekkel köti össze a ‘csúcs’. Ennek köszönhetően a gémtagok és a toronydaru törzse csak 1.2 méter széles, szemben a hasonló 6 tonnás ún. csúcs nélküli kivitelű toronydarukkal, ahol a törzs és gémtagot 1.6 méter szélességűek.

A daru paraméter táblázata:

Toronydaru, toronydaru bérlés. Tanácsadás és árajánlat készítése. Keressen bennünket ha toronydarura lenne szüksége építési projektre során!