2021. augusztus 2.

Első munkán Pingon PT-352.6 toronydarunk

Az új 6 tonnás toronydarunk - a telephelyünkön eltöltött közel 1.5 hónapos teszt időszakot követően - július végétől a Millenáris Park G épületének építésén dolgozik. A monolit vasbeton szerkezetépítése során zsalut, vasanyagot és mixer betont emel a helyére az új épületrész kialakítása során.

Az új épület rész mellett a már meglévő, régi épület felújításánál vas anyagot, szigetelést, illetve belső szerkezezetépítéséhez szükséges anyagokat fog a helyére emelni az 5 hónaposra tervezett munkavégzés során.

A toronydarunk felépítése kicsit több, mint 1 munkanapot vett igénybe. A 4 nyerges vontató hozta a helyszínre az összeépítésre kerülő gém és torony egységéket, amelyek helyére emelését 100 tonnás DEMAG AC 100 autódarunkkal végeztünk el.

A 3.8 méter x 3.8 méter alapterületű toronydarut egy 5 x 5 méteresen vasbeton alapra helyeztük el, 26 méteres horogmagasság és 52 méteres gémhosszúsággal. A beüzemelést követően a daru augusztus elején munkába állt.


A Pingon PT 352.6 típusú toronydarunkról bővebb műszaki információ a www.toronydaruberles.hu oldalon található.

Toronydaru bérelne de nem tudja milyen típusúra van szüksége? Keressen bennünket és segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet az adott építési projektre.