2024. január 3.

Új, 80 tonnás lánctalpas daruval bővült gépparkunk

2023 évvégén Karácsony előtti napokban megérkezett telephelyünkre 80 tonnás SANY SCE 800 TB típusú teleszkópos gémkitolású lánctalpas darunk a megszokott narancssárga színben. A darut szlovéniai Koper kikötőjéből szállítottuk nagytarcsai telephelyünkre.

Az új eszköz beszerzésével daruzási tevékenységünket bővítjük a 80 tonnás emelési kategóriában. A már meglévő 100 tonnás lánctalpas daru mellett, így mér két lánctalpas daruval állunk megrendelőink rendelkezésére. A SANY SCE 800TB lánctalpas daru az első ilyen típusú daru Magyarországon és mindössze a gyártó 4. ilyen lánctalpas daruja a közép-és kelet európai régióban.

A daru önsúlya ellensúlyok nélkül kb. 55 tonna ezért 4+6 tengelyes szerelvényre volt szükség a szállításához.

A daru gémrendszere 5 tagból áll, amelyból 4 tag teleszkopózható dupla munkahengeres és gém teljes hossza 47 méter. Emellett még 17 méteres segédgémmel is felszerelhető. Ez utóbbit telephelyünkön fel is szereltük és teszteltük telephelyünkön.

A daru központi ellensúlyai 2 x 3 tonna, emellett 26 tonna hátsó ellensúllyal rendelkezik. A lánctalpak szélessége alaphelyzetben 3.5 méter, míg teljes kitolt állapotban 5.1 méter.

Lánctalpas darura van szüksége? Forduljon hozzánk bízalommal a megadott elérhetőségeink valamelyikén.