2020. február 7.

Lánctalpas daruval bővült gépparkunk

Daruzási, daru bérlési tevékenységünk tovább bővült 2020-ban. A tavalyi évvégén egyfajta karácsonyi meglepetésként a Liebherr Ehingen Werk Gmbh ütemterv előtt leszállította nagytarcsai telephelyünkre az új gyártású Liebherr LTR 1100 (100 tonnás) lánctalpas teleszkópos darunkat.  

 

A daru 52 méteres gémhosszal 19 méter segédgémmel 2 csörlővel, illetve 2.9 méter csarnok gémmel rendelkezik. A nehezebb terepek való egyszerűbb menetelés miatt ún. körmös lánctalp verzióval rendelkezik.

A daru 4 letalpalójának köszönhetően a lánctalpait leszerelhetőek, így még egyszerűebbé válik a szállítása. Az ellensúlyait és lánctalpait is fel tudja daruzni magára, így nincs szükség kiegészítő darura.

 

Az új darunk legfontosabb előnyei:

    1. egyszerű szállítás
    2. rövid összeépítési idő
    3. rugalmas használhatóság
    4. kíváló terepjáró képesség
    5. ’pick and carry’ funkció
    6. magas produktivitás, jelentős időmegtakarítás
    7. több funkció egyidejű elvégzése
    8. kisebb helyigény

Daruzás során mivel nem kell folyamatosan talpalnia a munkavégzéshez, így jelentősen kevesebb az időveszteség és nagyobb a produktivitás, mint egy egyéb normál gumikerekes autódaruk használata során. Azaz sokkal kedvezőbb a lánctalpas daru bérlése. Fontos kiemelni, hogy a daru a megemelt teherrel arrébb is tud állni, így ha a daru már tiltásban emel akkor a lánctalpain közelebb tud állni és arrébb vinni a terhet, így min. 30-40 percet tud megspórolni azzal, hogy nem kell újra áttalpalnia.

Innováció a hazai daruzási és daru bérlési piacon. Keressen minket, ha időt és pénzt akar spórolni!