2020. november 2.

Betonvas szállítás és daruzás a II. kerületben

A KCR-s teherautók legnagyobb előnye, hogy nem csak szállítás, de a daruzás is végezhető velünk. Autódaruktól eltérő emelési tulajdonságokkal rendelkeznek, így olyan típusú daruzási munkákat is tudnak elvégezni, amelyekhez az autódaruk már nem lennének megfelelőek. Október elején egy ilyen jellegű munkát végeztünk el Palfinger PK 48002 EHE típusú KCR-s teherautónkkal Budapesten., a II. kerületben a Bimbó úton.

A helyszínen csak egyik sávot lehetett lezárni, így a Palfinger PK 48002 EHE daruval csak abban az irányban lehetett teljesen kitalpalni, amerre az emelések  végezte.

Miután a KCR-s teherautónk a helyszínre szállította a betonvasat, kitalpalt és a lejtős terület közel aljára ledaruzta magára. További kihívást jelentett a felsővezeték, de a daru speciális jellemzőinek  és kialakításának (rövid gémhosszúság) köszönhetően a légkábelek alatt  el tudta végezni az emeléseket.

Hasonló szállításra és daruzásra lenne szüksége? Önrakodós, KCR-s daru bérlés esetén keressen bennünket elérhetőségeinken.